Collins'ten Nadir Çiftçi tepkisi

Collins'ten Nadir Çiftçi tepkisi

John Collins, milli futbolcu Nadir Çiftçi'nin 6 maçtan men cezası almasından dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

İskoçya Premiership ekiplerinden Celtic'in antrenörü John Collins, milli futbolcu Nadir Çiftçi'nin 6 maçtan men cezası almasından dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Collins, geçen sezon Dundee United forması giyen 23 yaşındaki futbolcunun Dundee maçında rakibini ısırdığı gerekçesiyle İskoçya Futbol Federasyonu tarafından 6 maçtan men edilmesiyle ilgili olarak, "Hepimiz hatalarımızdan ders alıyoruz, umarım bir daha yaşanmaz. Nadir ve takım adına hayal kırıklığı yaşadık. Fakat karar verildi ve biz yolumuza devam etmek zorundayız. Geri dönmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.

İskoç ekibinin menajeri Ronny Deila da Nadir'in yokluğunda forma verebileceği çok sayıda forvet oyuncusunun olduğunu belirterek, "Celtic'te uzun bir kariyeri olacak ve henüz yolun başında. Biz futbola odaklanmak zorundayız. Nadir oynamaya hazır" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında bu akşam İzlanda'nın Stjarnan takımıyla karşılaşacak Celtic'te, Nadir Çiftçi'nin de forma giymesi bekleniyor. Milli futbolcu, Glasgow'daki ilk karşılaşmada 74 dakika sahada kalmıştı.

İskoçya Ligi'nde son iki sezonda 33 kez rakip fileleri havalandıran 23 yaşındaki futbolcu, bu ay başında 1,5 milyon sterlinlik bonservis bedeli karşılığında Celtic ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.