Crystal Palace'ın Cenk Tosun inadı !

Crystal Palace'ın Cenk Tosun inadı !
Güncelleme:

İngiliz ekiplerinden Crystal Palace,Beşiktaşlı yıldız Cenk Tosun için 20 milyon Euro'yu (90 milyon TL) gözden çıkardı.

Yükselen performansıyla Avrupa devlerini peşine takan Cenk Tosun, çok sayıda kulübün takibi altında ancak bir ekip var ki Beşiktaşlı yıldızın peşini bırakmıyor…

Uzun süredir golcü futbolcuyu almak için uğraşan Crystal Palace, bu kez teklifini 20 milyon Euro'ya çıkararak siyah-beyazlıların kapısını çaldı. Başkan Fikret Orman'ın her fırsatta devre arasında satmayacaklarını açıkladığı Cenk için şartları zorlayan İngiliz ekibi, resmi teklifini yazılı olarak siyahbeyazlı kulübe iletti.

Şampiyonlar Ligi ve ligdeki hedefleri nedeniyle Cenk'i tutmak isteyen Beşiktaş'ın, bonservis için önerilen bu rakam karşısında nasıl bir tavır alacağı merak konusu.

'CENK İÇİN 20 MİLYON EURO ÇOK AZ'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. İşte satır başları..

Beşiktaş'ın Bayern Münih'ten çekindiği kadar, Bayern de Beşiktaş'tan çekiniyordur.
Cenk'in gideceğinden emin değiliz. Cenk'in kalmasını istiyoruz. 20 milyon Euro Cenk için çok az bir rakam.

Vida çok büyük futbolcu, büyük futbolcuların transferi hemen olmaz. Islak imza atılana kadar geldiğini kabul edemeyiz.

Talisca muhteşem bir futbolcu. Biz kalmasını çok istiyoruz. Sezon sonu alırsak 25 milyon Euro ödemek zorundayız. Benfica, Ocak'ta 25 milyon Euro'ya satarsa biz de 10 milyon isteriz.
Beşiktaş'ın kollandığı iddiası şaka herhalde. Madem kollanıyoruz neden lider değiliz?

METİN TEKİN DİYOR Kİ

Sportif açıdan bakacak olursak, Cenk 50 milyon Euro'ya da satılmasın ama işin mali boyutundan bakarsak durum değişir. Beşiktaş yönetimi burada sportif getiriyi iyi hesaplamalı. Eğer Cenk'i 20'ye satıp, onun gibi bir golcüyü 7-8 milyon Euro'ya bulabiliyorsanız tabii ki satın. Ama aynı parayı başka bir golcüye verecekseniz bu satışın bir anlamı olmaz. Bu konuda Şenol Güneş'in tavrı da etkili olacaktır.

VİDA İDDİASI

Beşiktaş'ın resmi imzayı attırmak için gün saydığı Vida ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Hırvat basını, tecrübeli stoperin Dinamo Kiev ile sözleşme uzattığını, bunu da Beşiktaş ile yaptığı protokolün geçersiz hale gelip İngiltere'ye gidebilmesi için planlandığını yazdı. Bu arada Beşiktaş, Milosevic'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiğini duyurdu.

EN GÜZEL GOL CENK'İN

UEFA'nın internet sitesinde yapılan ankette Cenk Tosun'un Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto'ya 25 metre mesafeden attığı gol, grup aşamalarının en iyi golü seçildi.