Drogba hayran bıraktı !

Drogba hayran bıraktı !

MLS'de fırtına gibi esen Didier Drogba'nın, idmanların ardından takımın genç isimlerine özel çalışmalar yaptırdığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, yeni takımı Montreal Impact'te herkesin takdirini topladı. MLS'de şu ana kadar iki maça çıkan ve bu maçlarda üç gol kaydeden 37 yaşındaki futbolcu, ilerleyen yaşına karşın oldukça iyi bir futbol sergileyerek büyük beğeni kazandı.

Gençlere hocalık yapıyor

Ancak Fildişi Sahilli futbolcunun saha dışında da çalışmalar yürüttüğü ve bu yönüyle de Amerika'da alkışlandığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun takım idmanlarından sonra, Montreal Impact'in genç oyuncularını eve göndermediği, bu isimleri etrafında toplayarak onlara şut idmanları yaptırıp çeşitli konularda nasihatlerde bulunduğu bildirildi.

Takımın moralini yükseltti

Romario Williams ve Anthony Jackson gibi isimleri özel olarak çalıştıran Drogba'nın bu hareketi ABD basını tarafından göklere çıkarıldı. Ayrıca takım arkadaşları üzerinde büyük etki bıraktığı belirtilen yıldız futbolcunun, takımın moralini ve mücadele azmini ateşlediği yorumları yapıldı. Drogba, Kanada ekibiyle 18 aylık 3.5 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.