Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maç sonrası

Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maç sonrası

Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü Saraloğlu: "Kaybettiğimiz için son derece üzgünüz"- Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa: "Galip geldiğimiz için özgüven açısından mutluyuz

Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Kayseri Erciyesspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Saraloğlu, 1-0 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlaka kazanmaları gereken bir karşılama olduğunu ancak maça iyi başlayamadıklarını kaydetti.

İlk dakikalardaki top kayıpları nedeniyle rakibin baskısını hissettiklerini belirten Saraloğlu, ''İlerleyen dakikalarda toparladık. Ciddi gol pozisyonları bulamadık ama daha etkili olabilirdik. İlk yarı gol bulabilseydik maçı daha iyi bir şekilde bitirecektik. Oyunu toparlamamız zor oldu ama bu maçı en kötü ihtimalle berabere bitirmemiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için son derece üzgünüz'' dedi.

Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ise karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını, iyi mücadele ettiklerini ancak yenilen golden sonra takımın savunmasının düştüğünü ve morallerinin bozulduğunu belirtti. Taraftar tepkisine çok üzüldüklerini dile getiren Gürler, en büyük kozlarının taraftar olduğunu, her şeyden çok onların desteğine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Tidiane Sane de önemli bir maç kaybettiklerini, hatalarından dersler çıkarıp daha iyi olmaları gerektiğini ifade etti.

- Kayseri Erciyesspor cephesi -

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, her iki taraf için önemli bir karşılaşmanın oynandığını söyledi. Pozisyon açısından zengin bir maç olduğuna işaret eden Çapa, ''Golden sonra iki net pozisyonumuz var. Onları değerlendirmiş olsaydık son dakikalara kadar stres yaşamazdık. Galip geldiğimiz için özgüven açısından mutluyuz. Bu galibiyet bizi yanıltmasın, sadece iyi bir mücadele vardı" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Bojan Jorgaceviç de karşılaşmanın önemli bir maç olduğunu belirterek, akıllarında hep kazanmak olduğunu ve bunu sahaya yansıtıp galip geldiklerini kaydetti.

Bakaye Traore ise maçı ilk dakikadan itibaren ne kadar istediklerini sahaya yansıttıklarını, gelecek karşılaşmalarda da aynı istediği sahaya yansıtıp kazanmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
Yayınlayan: Tuğrul Çam

AA