Erkan Zengin'in yeni takımı belli oldu !

Erkan Zengin'in yeni takımı belli oldu !
Güncelleme:

Daha önce Beşiktaş, Trabzonspor ve Eskişehirspor formaları giymiş olan Erkan Zengin, Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı.

Yaptığı transferler ile dikkat çeken TFF 2. Lig ekibi Fatih Karagümrük, Erkan Zengin ile anlaşmaya vardı. Dün Mehmet Batdal ve Turgut Doğan Şahin’e imza attıran Fatih Karagümrük, Erkan Zengin transferini de bugün açıkladı. Fatih Karagümrük, Erkan Zengin ile anlaşmaya varıldığını ‘Yanacak Meşaleler’ başlığı ile taraftarlarına duyurdu.

İşte Fatih Karagümrük’ün Erkan Zengin transferi sonrası yaptığı açıklama:

“Kulübümüz Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor formaları giymiş olan ve İsveç Milli Takımı'nda 21 maça çıkmış deneyimli futbolcu artık “Kırmızı-Siyahlı” formamızın başarısı için ter dökecektir.”

Kendisini Fatih Karagümrük’e bağlayan sözleşmeye imza atan Erkan Zengin “Buraya para için değil, Karagümrük ve Süleyman Abi'yi arkadaşlarımla birlikte şampiyon yapmaya geldim” açıklamasında bulundu.

Bir dönem Beşiktaş, Trabzonspor ve Eskişehirspor’da da oynayan Erkan Zengin son olarak İsveç’te Hammarby forması giydi. İsveç Milli Takımı forması ile 21 maça çıkan Erkan Zengin, üç gol atma başarısı gösterdi.