Euro 2016'daki rakiplere analiz !

Euro 2016'daki rakiplere analiz !

Fatih Terim, milli futbolculara Euro 2016'daki rakiplerimizi izlettiriyor.

Avrupa Şampiyonası’na Antalya’da hazırlanan A Milli Takımımız, artık iyice rakiplerine motive oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, antrenmanlar dışındaki zamanlarda futbolcularıyla bir araya gelerek, gruplardaki üç rakibi de analiz etmeye başladı.

İlk maçı oynayacağı Hırvatistan başta olmak üzere, İspanya ve Çek Cumhuriyeti’nin son karşılaşmalarını inceleyen, bunların güçlü ve zayıf taraftarını tespit eden Milliler, ilk hedef olarak gruptan çıkmayı belirledi.

Slovenya ile oynanacak karşılaşmaya önem veren ancak Euro 2016’ya odaklanan Terim de rakipler üzerinde ne yapılması istediğini öğrencilerine aktarıyor. Hırvatistan, İspanya ve Çek Cumhuriyeti hakkındaki raporları da futbolcularla paylaşan Fatih Hoca, ay-yıldızlılara cesaret aşılıyor.

Üç rakipten de korkmayan ancak tüm tedbirleri alıp hazır olarak sahaya çıkacak olan A Milliler, sabahki basına kapalı olmak üzere iki antrenman yaptı.

Kurallar tanıtıldı

1 Haziran’dan itibaren geçerli olan yeni oyun kuralları anlatıldı, TFF Hukuk Müşavirliği’nden Av. Hazer Akil de “Müsabaka Sonucunu Etkilemenin Önlenmesi” başlıklı bir sunum yaptı.

Türkiye’deki görevini tamamlayan Uilenberg, dün A Millilere yeni kurallar hakkında bilgi verdi. Bilindiği gibi, Futbol Oyun Kuralları’nda ciddi değişikliğe gidilmişti.

Milliyet