Euro 2016’ya nasıl gideriz ?

Euro 2016’ya nasıl gideriz ?

Euro 2016 Elemeleri'nde son olarak Letonya ile berabere kalan Türkiye, gruptan çıkma şansını sürdürmek için önce Hollanda'yı yenmek zorunda...

Yaşanacak olasını bir puan durumunda işimiz çok zora girecek.

Euro 2016 Elemeleri’nde A Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı’nın gruptan çıkma şansı sürüyor. Milli takımın Letonya karşısında aldığı 1-1’lik beraberlik işleri biraz daha zora soktu ancak Hollanda’nın İzlanda karşısında 1-0’lık yenilgisi Türkiye’nin şansını az da olsa canlı tuttu.

ŞOK SÖZLER: VOLKAN ‘BENİ MİLLİ TAKIMA ALMA’ DEDİ

10 puanla 3. sıradaki yerini koruyan Hollanda’nın 1 puan arkasındaki A Milliler, Letonya karşısında 90+1’de gol yemeyip maçı galibiyetle tamamlasaydı şimdi 11 puana yükselecek ve Hollanda’yı geçecekti.

TÜRKİYE – LETONYA MAÇININ TÜM İSTATİSTİKLERİ

Ancak bunu başaramayan ve uzatmada yediği golle 1-1 berabere kalan milli takımımız, Pazar günü saat 19:00’da yine Torku Arena’da Hollanda ile karşı karşıya gelecek ve bu maçı kazanması durumunda 3.’lük için büyük avantaj yakalamış olacak.

MEHMET DEMİRKOL’DAN TERİM’DE: NE İLGİSİ VAR!

Mutlak kazanılması gereken Hollanda maçından sonra Çek Cumhuriyetiy’le dışarıda, İzlanda ile içeride oynayacak olan Ay Yıldızlı ekip, 2 maça da kader maçı niteliğinde çıkacak.

Grupta ilk ikiye giren takımlar doğrudan Euro 2016’ya gidecek. Üçüncü sırada kalan takım ise play-off oynayacak.