Fatih Terim: ''Galibiyetle devam edeceğiz''

Fatih Terim: ''Galibiyetle devam edeceğiz''

Fatih Terim, Slovenya karşısında aldıkları galibiyetin EURO 2016 öncesi moral açıdan önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim memnun kalmadığı ilk devredeki hataları düzelteceklerinin altını çizdi, “Hazırlık kampını sakat vermeden galibiyetle kapattık, inşallah Fransa’da galibiyetle devam edeceğiz” dedi.

Hazırlık döneminin son maçını oynadıklarını hatırlatan Terim, “Açıkçası maça müthiş başladık. Ancak golden sonra mahkum oynadık. İlk yarıda top çevirmede zorlandık. Neticede hazırlık maçları eksikleri görmek için oynanıyor. Kazanırken de eksikleri görmek önemlidir. Hatalarımızı düzelteceğiz. İkinci yarıdaki ataklarımız ise hızlı ve tehlikeliydi. Sonuç olarak kazanmak güzel” diye konuştu.
 
‘Turnuva affetmez’
 
Bazı oyuncuları sıkıntı yaşamamaları için oyundan aldığını kaydeden Fatih Terim, Fransa’da yapacakları maçların çok farklı olacağının altını çizdi.
 
Ay-yıldızlı hoca, “Bizim hırsımız ve kazanma arzumuz eksilmez. Bunlar bizim silahlarımız. İkinci yarı bir gol daha atabilirdik. Memnunum ama turnuvada bu zaaflar olmayacak, affetmez turnuva. Biz kazanmaya devam ediyoruz, önemli bir alışkanlık. Allah’a şükür sakatlık da yok. Hazırlık maçının ötesinde maçlar oynanıyor. Kampı sakat vermeden galibiyetle kapattık, inşallah Fransa’da galibiyetle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Fatih Terim, Burak Yılmaz, kaleci Volkan ve savunma hattının ortaya koyduğu performansın mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.