Fatih Terim'den taraftara transfer müjdesi !

Fatih Terim'den taraftara transfer müjdesi !
Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçından sonrası taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Göztepe’yi yenerek ikide iki yapan Galatasaray, transferde de hareketli günler yaşıyor. Aytemiz Alanyaspor’dan Emre Akbaba’yı kadrosuna katan Galatasaray, orta sahaya da takviye yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon devre arasında Stoke City’ye sattığı Badou Ndiaye, sarı-kırmızılı ekibe geri dönüyor.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim alınan Göztepe galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray taraftarına transfer ile ilgili müjdeyi verdi. Fatih Terim, “Ndiaye'nin idari şartları yerine geldiği zaman, salı günü (yarın) takıma katılacak” diye konuştu. Bayramda da transfer çalışmaları yapacaklarını belirten Fatih Terim, “Boş durmayacağız. Sol bek şart. Santrforda ısrar ediyorum. Bir de stoper söylemiştim” dedi.

Onyekuru için “Güzel gol attı. Oyunu yüksek tempoda oynayan en önemli oyuncuydu”, Emre Akbaba için ise “Belhanda'nın yerine demedim. Birkaç mevkide faydalı” yorumlarını yapan Fatih Terim, “Farkı açmalıydık. Bazı oyuncularla ilgili değerlendirme yapacağız” ifadesini kullandı.

Galatasaray - Göztepe: 1-0Galatasaray - Göztepe: 1-0