Fenerbahçe açıkladı: İşte Ozan Tufan'ın yeni takımı

Fenerbahçe açıkladı: İşte Ozan Tufan'ın yeni takımı
Güncelleme:

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekibi Watford'a satın alma opsiyonlu kiralandığını duyurdu.

Sarı lacivertlilerin yaptığı resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.

Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Yolun açık olsun Ozan Tufan."

OZAN TUFAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Ozan Tufan, transferinin resmen açıklanmasının ardından, ilk açıklamasını yaptı.

Milli futbolcu, "Büyük Fenerbahçe Ailesine Sevgilerimle" başlığıyla şunları söyledi:

"Hani şarkıda söylüyor ya, "Nasıl anlatsam, nereden başlasam" diye, işte böyle bir andayım. Bu satırları yazmayı sürekli erteledim. Ne söylesem yetmeyecek ne anlatsam eksik kalacak. Hissetiklerimi kelimelere dökmenin ne kadar zor olduğunu şimdi anlıyorum.

Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015'te sırtıma geçirdiğimde anladım. Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler... Kolay mıydı onların girdiği kalplerde bir yer bulmak? Belki de bu yüzden ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim. 19 yaşında bir genç olarak geldiğim, Kadıköy'e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım. Bazen hep birlikte üzüldük, bazen milyonlarca taraftar yan yana Fenerbahçe'nin adını haykırdık.

Ancak artık veda etme zamanı geldi. Elimde şampiyonluk kupasıyla trübünlere koşamamış olmanın getirdiği hüzünle ayrılıyorum bugün evimden.

Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığımız tarifi mümkün olmayan hatıralar için hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum. Umarım kalplerinizde benim için açtığınız yere, ülkemden binlerce kilometre uzaktayken bile layık olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin.

Her gün olduğu gibi, bugün de en yüksek sesle! Sonsuza kadar Fenerbahçe!

Evladınız, Ozan."