Fenerbahçe'den Düzcespor'a jest

Fenerbahçe'den Düzcespor'a jest

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan Düzcespor'a müthiş bir jest geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Düzce 18 Temmuz Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Zob Ahan maçının gelirini Düzcespor'a bırakan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki hazırlıklarını Düzce 18 Temmuz Stadyumu'nda İran’ın Zob Ahan takımı ile yaptığı ve 7-0 kazandığı maç ile sonlandırdı. Fenerbahçe oynadığı maçın gelirini ise 3. Lig'de mücadele edecek olan Düzcespor’a bağışladı.
 
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise Düzce'ye ve Düzcespor'a sağladığı katkılardan ötürü Fenerbahçe Spor Kulübü'ne teşekkür etti.
 
Başkan Keleş, "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diliyor, Düzce'ye ve Düzcespor'a sağladığı katkılardan ötürü Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin her yıl açılış maçını Düzce'de gerçekleştirmesi, dünya starlarının Düzce'de yer alması bizim için büyük bir mutluluk. Bu maçların Düzce'nin tanıtılması için büyük bir önemi var. Fenerbahçe'nin Düzcespor için de büyük katkıları var. Yine bu maçtan elde edilen gelir de Düzcespor'a kazandırılıyor" dedi.

Başkan Keleş, Düzce'nin spor tesisleri için çok uygun bir alan olduğunu da ifade ederek, buna benzer tesislerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.