Fenerbahçe'de Pereira ile yollar ayrılıyor: İşte masadaki yeni teknik direktör adayları

Fenerbahçe'de Pereira ile yollar ayrılıyor: İşte masadaki yeni teknik direktör adayları
Güncelleme:

Fenerbahçe'de Gaziantep FK yenilgisi sonrası Vitor Pereira ile yolların ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor. İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup oldu. Sosyal medyada Vitor Pereira'ya büyük tepki vardı. Sarı-lacivertli taraftalar Pereira'nın istifa etmesini istiyor. Peki Pereira'nın yerine kim gelecek? İşte tüm adaylar...

İŞTE TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

ÖMER ERDOĞAN

Hatay'ın başında ikinci sezonunu yaşayan 44 yaşındaki teknik adam, 53 Süper Lig maçında görev yaptı. 25 galibiyet, 12 beraberlik, 16 mağlubiyet yaşayan genç çalıştırıcı, 1.64 puan ortalaması yakaladı. Erdoğan yönetimindeki Hatay, 85 kez ağları sarstı, 60 gol yedi.

FRANCESCO FARIOLI

32 yaşındaki İtalyan hoca, Karagümrük ile 1.58 puan ortalaması yakalarken, takımı 39 gol atıp, kalesinde 32 gol gördü. Bu maçlarda 10 galibiyet, 8 beraberlik, 6 yenilgi aldı.

OKAN BURUK

Hocalık kariyerinde Elazığ, Sivas, Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir'i çalıştırdı. 2019-20'de şampiyonluk kupası kaldırdığı Başakşehir ile ligde 52 maça çıkan 48 yaşındaki teknik adam, 25 galibiyek, 15 beraberlik, 12 yenilgiyle 1.73 puan ortalaması yakaladı.

BILIC DE GÜNDEMDE

3 hocanın dışında F.Bahçe'de konuşulan adaylardan biri Bilic. Çin ekibi B.Guoan ile aralık 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Hırvat hoca da listede yer alıyor.