Fenerbahçe'den Aleksandar Kolarov kararı

Fenerbahçe'den Aleksandar Kolarov kararı
Güncelleme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başlarken, sarı lacivertli taraftarların merak ettiği Aleksandar Kolarov hakkında karar belli oldu.

Fenerbahçe'nin Aleksandar Kolarov için herhangi bir transfer çalışması bulunmuyor. Roma'da ilk 11'de forma giyen ve sözleşmesinin uzatılması beklenen Aleksandar Kolarov'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali düşük görülüyor.

TAKIMDA KALMASI BEKLENİYOR

Bu sezon Roma ile başarılı performanslar gösteren Sırp futbolcunun ara transfer döneminde takımda kalması bekleniyor. Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov ile yaz transfer döneminde ilgilenmiş ancak Roma'da yaşanan teknik direktör değişimi ile yıldız futbolcu yeniden kadroya monte edilmişti.

ALEKSANDAR KOLAROV KİMDİR?

34 yaşındaki sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov, bugüne kadar Sırbistan Milli Takımı ile 76 maçta ter döktü. Milli formayla 11 gol atan Aleksandar Kolarov, kulüpler kariyerinde 442 maçta 44 gol attı.

3 sezon Lazio'da oynadıktan sonra 7 sezon Manchester City ile Premier Lig'de top koşturan Aleksandar Kolarov, 2017 yılında Roma'ya transfer oldu. 34 yaşındaki futbolcu bu sezon Roma ile 18 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti. Aleksandar Kolarov'un kulübüyle 7 aylık sözleşmesi kaldı.

(FUTBOL ARENA)