Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ve Caner Erkin mesajı

Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ve Caner Erkin mesajı
Güncelleme:

Fenerbahçe, Gökhan'ın sarı-lacivertli forması ile Beşiktaş'a attığı gol ve Caner'in Kartal'a karşı asistini paylaştı. Bu gelişme transfer mesajı olarak yorumlandı.

Fenerbahçe'nin bu sezon Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a attığı golün şiddetini 'iftar topu'na benzeterek yaptığı "İstanbul için iftar vakti" paylaşımı farklı bir boyuta ulaştı. İki takım arasında sosyal medyada atılan eski goller üzerinden tatlı bir rekabet oluşurken, Fenerbahçe'nin içinde Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yer aldığı son paylaşımları dedikoduları beraberinde getirdi.

GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN DETAYI

Fenerbahçe, önceki gün yaptığı paylaşımda Gökhan Gönül'ün Sarı-Lacivertli forma ile Beşiktaş'a attığı gole yer verdi. Caner'in asistiyle Volkan Şen'in Beşiktaş'a attığı gol de paylaşıldı. Beşiktaşlı Gökhan ile Caner'i yeniden transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin paylaşımları bir transfer mesajı olarak da yorumlandı.

SÖZLEŞMELERİ SONA ERİYOR

3 sezon önce Beşiktaş'a giden Caner ve Gökhan'ın sözleşmeleri sezon sonu sona eriyor. Takvim'in haberine göre özellikle Caner'in Sarı-Lacivertliler'e daha yakın olduğu, Gökhan ile de Kanarya arasında temaslar olduğu biliniyor. Fenerbahçe'nin Caner transferinde yaptığı teklifle Beşiktaş'ın bir adım önünde olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Akşam