Fenerbahçe’den Turgay Şeren için saygı duruşu

Fenerbahçe’den Turgay Şeren için saygı duruşu

Topuk Yaylası'nda çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de hayatını kaybeden efsane isim Turgay Şeren için akşam antrenmanı öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası’nda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ekip günün ikinci ve son çalışmasını yoğun sis altında yaptı. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 17.30’da basına ve taraftara açık yapılan çalışma ısınma hareketleri ile başladı. İdman taktiksel çalışma ve pas organizasyonları ile devam etti. Antrenman çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından yapılan savunma ve hücum çalışmaları ile son buldu. Sabah yapılan antrenmanda salonda çalışmalarını sürdüren Robin van Persie ile Wiel akşam antrenmanında takıma katıldı. Souza idmanın son bölümünde bireysel çalışma gerçekleştirdi. Bazı oyuncular ise takımdan ayrı salonda hazırlıklarına devam etti.

TURGAY ŞEREN UNUTULMADI

Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın efsane kalecisi Turgay Şeren için Fenerbahçe saygı duruşunda bulundu. Sarı-lacivertli futbolcular akşam idmanı öncesi 84 yaşında hayata gözlerini yuman Berlin Panteri lakaplı Şeren için saygı duruşunda bulundu.