Futbolda bazen olmazsa olmuyor

Futbolda bazen olmazsa olmuyor

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor, sahasında karşılaştığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor, sahasında karşılaştığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ilk dakikasında golü bulmalarına rağmen berabere kalmalarını şansızlığa bağladı.

İldiz, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, 3 haftadan bu yana berabere kaldıklarını hatırlattı. İldiz, "Bugün şanssızlıklarımız doruk düzeye çıktı. Golle başladık, sonuna kadar oyunculadımız iyi oynadı.Özellikle zorunlu 3 değişiklik bizi zayıflattı. Oyuncu arkadaşlarım elinden geleni yaptı. Futbolda bazen olmazsa olmuyor. Bugün çok kazanmak istiyorduk. Sonuçta berabere kaldık." dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise maça 1-0 geride başlamadıklarını ancak çabuk toparlanıp skoru eşitlediklerini anlattı. Oynadıkları oyundan mutlu olduğunu anlatan Kutlu, Çok zor bir maçtı. 3 puan için gelmiştik ama bir puan da çok kötü sayılmaz bizim için." diye konuştu.

Kutlu, istifa etmesinin beklendiğini ancak bunu şu an için beklettiğini dile getirerek, şöyle devam etti: "İstifa kararı almıştım. Mali sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncu arkadaşların büyük bir çoğunluğu 5 aydır para alamıyor. Bugüne kadar Mersin'den mali anlamda bir destek göremedik. Şehrimizin büyükleri ne zaman kapılarını çalsak bizi kabul ediyorlar. Destek vereceklerini de söylüyorlar ama şuana kadar, başkanın çok büyük çabasına rağmen mali yönden takımımıza bir destek yok."
CİHAN

Cihan