Galatasaray'a süper otel

Galatasaray'a süper otel

Cim Bom, ikinci kamp için bugün öğlen saatlerinde Avusturya'ya gidecek, burada Velden bölgesinin ünlü oteli Schloss'ta kalacak.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün tekrar Avusturya’nın yolunu tutacak.
 
15 Temmuz’da bu ülkedeki ilk çalışmasını tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, bu kez yine Avusturya’da ancak Velden bölgesinde soluğu alacak. Öğlen saatlerinde Avusturya’ya uçacak olan kafile, burada ise ünlü Schloss Oteli’nde kalacak. 2014 yılında o bölgenin en çok rezervasyon yapılan oteli olan Schloss’ta tek gece kalmanın bedeli, en az 2 bin TL civarında. Avrupa’nın hem turistik hem de kumarhane merkezlerinden biri olan Velden’deki bu otelde daha önceki kamp dönemi sırasında Alman ekibi Schalke 04 kalmış.
 
Sıcaklık 33 derece
 
İlk kamp yerinin aksine çok hareketli bir yer olan ve hava sıcaklığının 33 derece olduğu Velden’de Cim Bom, iki ayrı sahayı kullanma imkanına sahip olacak. Bunlardan birine bisikletle gidilebildiği, diğerinin ise 1-2 km. uzaklıkta olduğu öğrenildi. Ekstra izinli olan isimlerin de katılmasıyla teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, burada idman temposunu artırması bekleniyor. 31 Temmuz’da İstanbul’a dönecek Aslan, burada ise 3 hazırlık karşılaşması yapacak.

3-053.jpg

Fanatik