Galatasaray'dan Coşkun Sabah'a veto

Galatasaray'dan Coşkun Sabah'a veto

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu, Coşkun Sabah’ı hiçbir faaliyete çağırmama kararı aldı.

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu, Çanakkale’de düzenlenen ve Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in de iştirak ettiği şampiyonluk gecesine söz verdiği halde katılmayan Coşkun Sabah’ı hiçbir faaliyete çağırmama kararı aldı.

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği, 25 Temmuz 2015 tarihinde Çanakkale’de bir şampiyonluk gecesi düzenlemiş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı geceye, daha önce anlaşılmasına rağmen sanatçı Coşkun Sabah gelmemişti. Bu konu 11 Ağustos tarihinde yapılan Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında da gündeme geldi. 
 
Toplantıda, Coşkun Sabah’ın Türkiye’nin hiçbir yerindeki dernek faaliyetlerine davet edilmemesi yönünde karar alındığını söyleyen Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Çakar, “Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk kutlaması ile ilgili olarak anlaşma yapılan ve kendisine kapora gönderilen Coşkun Sabah, sözünden dönerek şampiyonluk kutlama gecesine katılmamıştır. Galatasaraylı bir sanatçının bu hareketi derneğe üye olan tüm Galatasaraylıları çok üzmüştür. 11 Ağustos 2015 tarihinde İstanbul Tuzla’da yapılan Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında sözünü yerine getirmeyen Coşkun Sabah’ın bundan böyle Türkiye’de mevcut tüm Galatasaray taraftarlar derneklerinin düzenleyeceği şampiyonluk kutlamaları ile yapacakları faaliyetlere çağrılmamasına, ayrıca Coşkun Sabah'ın yer aldığı hiçbir programa dernek üyelerinin katılmamasına oy birliği ile karar alınmıştır” dedi. 
 
Çanakkale'de düzenlenen şampiyonluk gecesinde, Coşkun Sabah'ın sahne alacağı duyurulmuş, ancak son gün gelmeyeceği anlaşılınca gecede yerel sanatçılar sahne almıştı.
 

İHA