Galatasaray'da 7 oyuncu gönderiliyor !

Galatasaray'da 7 oyuncu gönderiliyor !
Güncelleme:

Başakşehir'e 5-1 gibi ağır şekilde yenilen Galatasaray, 7 futbolcunun biletini kesti. İşte o isimler...

Başakşehir hezimetinden sonra basın toplantısında ‘İlk başta kendi bireysel eleştirimi yapacağım, daha sonra oyuncularımla ilgili eleştirilerimi onlara aktaracağım’ açıklamasını yapan Igor Tudor’un 5-1’den sonra tam 7 futbolcuya fatura kestiği öğrenildi. Tarihi mağlubiyetin ardından teknik heyetle birlikte maçı bir kez daha analiz eden Tudor’un başta Muslera’yı eleştirdiği öğrenilirken, Hırvat çalıştırıcının Uruguaylı eldivenden sonra 6 oyuncuyu daha hedef tahtasına oturttuğu belirtildi.

İşte Başakşehir mağlubiyetinden sonra Igor Tudor’un hesabını kestiği 7 futbolcu…

Fernando Muslera: Özellikle ikinci golde yan top zafiyetini bir kez daha gösteren Muslera, Başakşehir karşısında bir hayli formsuzken, deneyimli eldivenin son 3 hafta 8 gol yemesi Tudor’un dikkatini çekti.

Jason Denayer: Ayaklarını iyi kullanamayan ve Başakşehir maçında Adebayor karşısında tel tel dökülen Belçikalı stoper şu ana kadar kendisine verilen şansı iyi kullanamazken, Denayer’in hava toplarındaki hataları ve rahat pozisyonda topları arkadaşları yerine rakibe indirmesi oyuncuyu bitiren başlıca sebeplerden biri oldu.

Iasmin Latovlevici: 31 yaşındaki Rumen futbolcunun Galatasaray’da oynamak için yetersiz olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 

Ndiaye: Galatasaray formasıyla lige iyi başlayan fakat form olarak son haftalarda büyük bir düşüşe geçen Ndiaye’nin oynadığı 11 maçta gol ya da asist yapamaması dikkat çekerken, oyuncunun topları iyi kullanamaması Senegalli orta sahayı gözden düşürdü.

Tolga Ciğerci: Sezona rüya gibi başlayan ve attığı 5 golle kariyer rekorunu kıran Tolga Ciğerci’de büyük bir düşüş var.  Hemen hemen aldığı tüm topları kaybeden ve yanlış oynayan Tolga, ağır oyun yapısıyla Tudor’u hayal kırıklığına uğratırken, milli futbolcunun Alanyaspor maçında yedek kulübesine çekileceği öğrenildi.

Younes Belhanda: Çıktığı 12 maçta sadece 1 gol atan Belhanda’nın skoru değiştirememesi ve oyuncunun saha içerisindeki silik görüntüsü dikkat çekiyor. Kolay top kaybeden ve fiziki açıdan yetersiz görünen Belhanda, Başakşehir maçında 79 dakikada oynarken, Faslı futbolcunun sahada neredeyse hiç görünmemesi Belhanda hakkındaki olumsuz düşünceleri değiştirmedi.

Eren Derdiyok: Sürpriz bir şekilde Gençlerbirliği maçı kadrosunda kendisine yer bulan ve o maçta şansını iyi kullanan Eren’in istikrarsız yapısı Tudor’u ve teknik heyeti bir hayli endişelendiriyor. Başakşehir karşısında eriyip giden ve pozisyona girmekte zorlanan Eren, ilerisi adına umut vermezken, 29 yaşındaki forvetin henüz golle tanışamaması sabırları taşırmışa benziyor. Eren son 3 haftada 217 dakika görev almıştı.