Galatasaray'dan bomba transfer! Fransız yıldızla her konuda anlaşıldı

Galatasaray'dan bomba transfer! Fransız yıldızla her konuda anlaşıldı
Güncelleme:

Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, Saint Etienneli oyuncu Yann M'Vila'yı transfer etmek için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Sarı kırmızılılar, Fransız futbolcu ile temasa geçti. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint Etienne forması giyen Yann M'Vila kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray, orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Lemina-Seri ikilisi ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz cuma günü Yann M'Vila için resmi girişimde bulundu. Fransız ön liberonun formasını giydiği Saint Etienne'e kiralama teklifini ileten yönetimin, 29 yaşındaki oyuncu ile ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

 
YANN M'VILA KİMDİR?
Yann M'Vila, 29 Haziran 1990 yılında Fransa'nın Amiens şehrinde dünyaya geldi. 29 yaşında 1.82 boyundaki Fransız oyuncunun mevkisi önlibero. Fransız yıldız orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabiliyor:

FUTBOL KARİYERİ NASIL?
Fransız önlibero, futbol kariyerine 2007 yılında Fransa'nın Rennes U19 altyapısında adım attı. 2007 - 2008 sezonunda B takımında mücadele verdi. Profesyonel futbol kariyerine ise 2008/09 sezonunda A takıma yükselerek başladı. 2011 - 2012 sezonunda Fransa Ligue 1'de ''Yılın Takımı''nın kadrosunda yer aldı. Rubin Kazan, Inter, Sunderland gibi takımların formalarını giydi. Aynı zamanda Fransa Milli Takım forması da terletmiş olan oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

YANN M'VILA PERFORMANSI
Şuan Fransa Ligue 1 takımlarından Saint Etienne formasını terleten oyuncu 2018/2019 sezonunda toplamda 3498 dakika sahada kaldı. Fransa Ligue 1'de 37 maça çıkan 1.82 boyundaki önlibero tüm maçlarda ilk 11'de görev aldı. Bu sezon 23 maçta görev yapan oyuncu toplamda 1931 dakika sahada kaldı.

Sarı -Kırmızılı ekibin ise oyuncunun kulübüne kiralama teklifinde bulunduğu ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı gündeme geldi.