Galatasaray'ın Balotelli aşkı bitmiyor !

Galatasaray'ın Balotelli aşkı bitmiyor !
Güncelleme:

UEFA yaptırımları nedeniyle Gomis’i satması gündemde olan Galatasaray, Balotelli’yi yeniden gündemine aldı.

Galatasaray’da Çin’e transfer olması gündemde olan Bafetimbi Gomis’in yerine transfer edilecek golcü futbolcunun Ahmet Musa olmayacağı öğrenildi. Yönetim ve teknik heyetin yaptıkları değerlendirmede, Ahmet Musa’nın, birinci değil ikinci golcü olabileceği görüşü üzerine beklemeye geçildiği öğrenildi. Alınması planlanan yeni golcünün direkt forvet olması hedefleniyor. Ahmet Musa ise daha çok kanat bölgesinde görev yapan bir isim. Yönetimin, Drogba, Elmander, Podolski gibi iş bitirici bir golcü bulmak için çok acele etmeyeceği belirtildi. Gomis’in olası satışı sonrası golcü transferinde düğmeye basılması bekleniyor. Fransız golcünün satışının ardından ise dev bir isim gündeme alınacak.

BONSERVİSİ ELİNDE

G.Saray’ın daha önce de gündeme gelmesine rağmen bir görüşme gerçekleştiremediği İtalyan forvet Balotelli konusunda girişimde bulunacağı öğrenildi. Gomis’in satılması durumunda G.Saray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak önemli bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan 27 yaşnıdaki golcüyü ikna etmek için Devler Ligi kozunu kullanacak. Son olarak Fransa’nın Nice takımında forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Balotelli, 38 maçta 26 gole imza attı.

Gomis parayı beğenmedi

G.Saray yönetimi, yıllık ücreti 3 milyon 350 bin Euro’yu az bularak zam isteyen Gomis’e “hayır” dedi. Yönetim, Çin’den gelen teklifler için pazarlıklara başladı. Fransız golcü için Çin’den gelen ilk teklif 7 milyon Euro’luk bonservis ücretini kabul etmeyen G.Saray, 10 milyon Euro istedi. Gomis’in Çin’den yıllık 7 milyon Euro’luk bir teklif aldığı öğrenildi.

Espor’a yeni sponsor

Galatasaray, Zula oyunlarıyla dünyaya açılan InGame Group’la işbirliği anlaşması yaptı. Anlaşmayla birlikte Zula oyunlarında Galatasaray ürünleri satılacak ve sarı-kırmızılı kulübe gelir sağlanacak. G.Saray Kulübü Espor’dan Sorumlu yöneticisi Erol Özmandıracı, yapılan anlaşma ile ayda 1 milyon TL’nin üzerinde bir gelir beklediklerini söyledi.