Galatasaray'ın eksiği çok gol yemek

Galatasaray'ın eksiği çok gol yemek

Mancini, takımını kolay gol yediği için eleştirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ilk 30 dakikada 4 gol atamayınca beraberlik gollerini yediklerini ancak ikinci yarıda galibiyet gollerini bularak Kayseri’den 3 puanla ayrıldıklarını ifade etti. Mancini, takımını kolay gol yediği için eleştirdi.

Spor Toto Süper Ligin 9. Hatasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor’u 4-2 mağlup etti. Maç sonrası bir değerlendirme yapan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ilk 30 dakika çok iyi oynadıklarını ancak oyunun bitti düşüncesiyle bırakınca beraberlik gollerini yediklerini söyledi. “Bu hataları yapmamamız lazım.” diyen Mancini, “Oyuncuların gelişmesi gereken çok konular var. Aslında bunları çalışma zamanımız olmadı. İlk 30 dakika çok iyi oynadık. Ne zaman oyun bitti dediğimizde golleri yedik.” şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Mancini, “İlk 30 dakikada 4 gol atamamamız hata. Eğer atmanız gereken golleri atamazsanız rakip atar ve sizi yakalar. Biz bu hatayı yaptık. Çok fazla gol atacaksınız ve az yiyeceksiniz. Biz gol atıyoruz fakat gol yememe sorunumuz var.” dedi.

Başka bir soru üzerine de Mancini, Drogba’nın takımda lider oyuncu olduğunu ifade etti. Mancini, “Ben de oynarken takımda lider oyuncuydum ve diğer futbolcularla konuşurdum. Drogba da lider bir oyuncu. Futbolcularla böyle konuşmalar yapması normal” dedi. Mancini, oyunun devre arasında oyundan çıkan Sinajderle ilgili de “Snajder belindeki bir rahatsızlıktan dolayı oyundan çıktı.” açıklamasını yaptı.

Galatasaray futbolcusu Umut Bulut da, “Çok iyi mücadele ettik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Biraz konsantrasyon hatamız vardı. Ama attığımız galibiyet golleriyle bunu telafi ettiğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Semih de, “Mutluyuz, seri yakaladığımızı düşünüyorum. Takımda iyi bir hava var. Maçlara çok iyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Sahadan galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz.” diye konuştu. Bir soru üzerine de Semih, “Çok gol yediğimizin farkındayız. Atak oynadığımız için rakibe pozisyon veriyoruz. Daha çok çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde defansta daha uyumlu hale geleceğiz.” cevabını verdi.
CİHAN

Cihan