Galatasaray'ın transferi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın transferi ortaya çıktı!
Güncelleme:

Orta sahada mesafe katedebilen bir oyuncu arayan Galatasaray, altyapısından yetişen Alanyasporlu Efecan Karaca'yı transfer etmeye karar verdi. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Efecan'ın devre arası transfer edilmesi gündemde...

Galatasaray devre arasında büyük bir değişim yapmayı planlıyor. Teknik direktör Fatih Terim, birçok bölgeye transfer isterken, takım içinde de birkaç isim yeni transfer etkisi oluşturacak.

Son haftaların yıldızı Feghouli ile beraber sakatlığının ardından hızla iyileşmeye başlayan Emre Akbaba, ikinci yarıda takıma dönecek. Milli futbolcunun sakatlanmasıyla büyük kan kaybeden G.Saray'da Fatih Terim, öğrencisini yakından takip ediyor ve kendisiyle bire bir ilgileniyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Sezonun ikinci bölümünde Emre, Terim'in elini güçlendirecek. Golcü ve stoperle beraber orta sahada mesafe katedebilecek, top taşıyacak ve gollük paslar atabilecek oyuncu da arayan Cimbom, Emre Akbaba'nın Alanya'da partneri ve en yakın arkadaşı olan Efecan Karaca'da karar kıldı.

Bu sezon büyük çıkış yapan ve istikrarıyla dikkat çeken Efecan Karaca'nın sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek.

EMRE AKBABA ÇOK İSTİYOR
Bu durum da transfer kapısının açılmasını biraz daha kolaylaştırırken, yönetici Abdurrahim Albayrak "Bizim dostluğumuz mezara kadar" dediği Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teklif götürmek için hazırlığa başladı.

Emre Akbaba da, Efecan konusunda çok istekli. Galatasaray altyapısında yetişen Efecan'ın performansları da incelenirken teknik heyet tecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağı kanaatinde... (Türkiye)