Giuliano’dan transfer açıklaması

Giuliano’dan transfer açıklaması
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Breazilyalı yıldızı Giuliano, İsviçre'nin Lozan kentinde sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarında Sözcü'ye özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu. İsviçre’nin Lozan kentinde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de Brezilyalı yıldız Giuliano hakkında çıkan transfer dedikoduları ile ilgili Sözcü gazetesine açıklamada bulundu. Brezilyalı oyuncu, sarı lacivertli takımda mutlu olduğunu söyledi.

Kendisine gelen bir teklifin olmadığını kaydeden Giuliano, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendimi evimde gibi hissediyorum, mutlu bir hayatım var. Buradayım, bir yere gitmiyorum. Hedefim sene sonunda takım olarak Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek” ifadelerini kullandı.

Rusya’nın Zenit takımından geçtiğimiz sezon başında 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve Fenerbahçe ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız Giuliano geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile 30 lig maçında sahaya çıktı ve takıma 14 gol 5 asist ile katkıda bulundu.

Fenerbahçe'de Giuliano kararı verildi !Fenerbahçe'de Giuliano kararı verildi !

 

COCU İŞİ SAĞLAM TUTUYOR

Teknik direktör Phillip Cocu sarı lacivertli futbolcuların oyunun her noktasında birlikte hareket etmesini, birbirini tamamlayan bir ekip olmasını istiyor. Ayrıca takımın beraber hareket etmesini, hücum ve savunmayı birlikte yapmalarına çok önem veriyor. Öndeki üçlünün de önde baskı yaparak, rakip savunmayı bozmasını istiyor.

PAS ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR

Sarı lacivertli futbolcular antrenmanlarda pas kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Hollandalı teknik adamın en çok üzerinde durduğu konular pasın kalitesi ve topun hızı. Cocu bu nedenle antrenmanlarda pas çalışmalarıyla ilgili yoğun program uyguluyor. Yapılan çalışmalarla takımın pas kalitesinin giderek arttığı gözleniyor.

HER ANTRENMAN SONRASI ANALİZLER YAPILIYOR

Her antrenman sonrası oyuncuların bireysel analizler yapılıyor. Antrenman sonrası bu analizler teknik heyet tarafından inceleniyor ve raporlar hazırlanıyor. Bu raporlar doğrultusunda futbolculara bireysel anlamda uyarılarda bulunuluyor, aynı zamanda eksikler konusunda özel çalışmalar yapılıyor.

Tek antrenman olduğu gün antrenmanların ikinci bölümünde bireysel çalışmalar üzerinde yoğunlaşılıyor. Futbolcunun belirlenen eksik noktalarıyla ilgili özel program hazırlanıyor ve futbolcular yardımcı antrenörler eşliğinde özel programı uyguluyor.

Skor