Gomez için flaş karar !

Gomez için flaş karar !

Beşiktaş'ın, vereceği kararı beklediği Mario Gomez için Fiorentina, Alman ve İngiliz kulüpleriyle nabız yoklamasına başladı.

Mario Gomez'in EURO 2016'da sahne alması ve attığı golle Almanya'yı, Kuzey İrlanda karşısında galibiyete taşıması Fiorentina'yı harekete geçirdi. La Repubblica'nın haberine göre mor menekşeler en üst seviyede yetkililerin devreye girmesiyle, Gomez transferi için harekete geçti.

Fiorentina Kulübü yaptığı durum değerlendirmesinin ardından oyuncuyu takımda tutmama kararı aldı. Satışı kesinleşen Mario Gomez için İtalyan ekibinin başkanı Mario Cognigni bizzat sorumluluğu üzerine aldı ve transfer harekatını başlattı.

Alman futbolcunun sekiz milyon euroluk maliyetinden kurtulmak isteyen Fiorentina başkanı, İngiltere ve Almanya'da bazı kulüplerle temasa geçerek, olası transfer için nabız yoklamalarına başladı. Almanya formasıyla attığı golün ellerini güçlendireceğini düşünen Fiorentina cephesinin, Beşiktaş'tan önce farklı ülkelerin takımlarında arayışa girmesi, Beşiktaş'tan daha yüksek bedeller ödeyebilecek ekiplerden daha çok para kazanma çabası olarak yorumlandı.

Milliyet