Hulk kapıları kapattı

Hulk kapıları kapattı

Zenit'in Brezilyalı golcüsü Hulk, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi, sözleşme uzatma sinyali verdi..

Rusya Ligi ekibi Zenit'in Brezilyalı golcüsü Hulk, Rusya'daki yaşama alıştığını söyledi;  takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ifade etti.
 
Zenit'e geldiği günden bu yana en iyi sezonunu geçiren Hulk kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "İlk değişim, nihayet şehre ve kulübe tamamen adapte oldum. Şimdi, burası benim evim. Taraftarlarla, diğer oyuncularla ve kulüple harika bir ilişkim var" dedi.
 
Kulüpteki tüm çalışnaların kendisine çok yardımcı olduğunu vurgulayan Hulk, "İlkbaşta kolay değildi. yaptığı yardım ve gösterdiği ilgiden dolayı genel direktör Maxim Mitrofanov'a ve Zenit'te kalmam için beni ikna eden kulüp başkanı Alexander Dyukov'a minnettarım" ifadesini kullandı.
 
Bu sezon gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girdiğinin hatırlatılması üzerine Hulk, Zenit taraftarının yüreğine su serpen bir açıklama yaparak, "Dediğim gibi burada çok mutluyum. Petersburg'u, Zenit'i ve taraftarlarımızı seviyorum. Sözleşmem 2019'da sona eriyor ancak kulüp ve taraftarlarımız isterse, sözleşmemi 2025'e kadar uzatmaktan mutlu olurum" diye konuştu.
 
Ajansspor