İbrahim Öztürk, Futbolu Bursaspor’da Bırakmak İstiyor

İbrahim Öztürk, Futbolu Bursaspor’da Bırakmak İstiyor

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, futbolu yeşil-beyazlı kulüpte bırakmak istediğini söyledi.

- Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, futbolu yeşil-beyazlı kulüpte bırakmak istediğini söyledi.

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelişinden bahseden Öztürk, “2007 yılında Bursaspor’a transfer oldum. Böylelikle bir süper lig takımında oynama hayalini Bursaspor formasıyla yakaladım. İstediğim şeyi başarmıştım. 2. ve 3. liglerde şampiyonluklar yaşamıştım. Bursaspor formasıyla da şampiyonluk yaşadım. Futbolda profesyonel hayata genç yaşta başladım. Fakat basamakları tek tek çıkarken bütün mutlulukları gördüm. Spor Toto Süper Lig’de ilk kez Bursaspor forması giydim ve 6 senedir burada futbol oynuyorum. Hedeflerimden biri de süper ligde ilk formayı giydiğim kulüpte futbolu bırakmak. Bundan dolayı çok sevdiğim kulübümle 2 yıl daha sözleşmemi uzattım. Bursaspor benim için çok değerli bir kulüp. Her futbolcunun forma giymek istediği bir kulüpte şampiyonluk yaşamak ve kaptanlığa kadar yükselmek benim için ayrı bir gurur. Hedeflerim doğrultusunda futbolu bu büyük kulüpte bırakırım” dedi.

“ANADOLU’DAN ŞAMPİYON ÇIKMAZ DÜŞÜNCESİNİ KIRMAK İÇİN HEP ÜZERİNE KOYDUK”

Bursaspor’da yaşadığı şampiyonluğun kendisi için büyük bir anı olduğunu söyleyen Öztürk, “Daha önce Anadolu kulüplerinden şampiyon çıkmaz düşüncesi vardı. Bu düşünceyi kırmak için hep üzerine koyduk. Berabere kaldığımızda bile çok üzülüyorduk. Bu durum şimdi de öyle. Ligin sonlarında elimizdeki avantajı Fenerbahçe’ye verdik. Son hafta kazandık ve şampiyon olduk. Son hafta kendi sahanızda şampiyon olmak çok önemli. O an duyguyu anlatmak çok zor. Gurur verici bir durum. İnşallah bundan sonra da olacak. Buna inanıyorum. Burada taraftarımızın da hakkını vermek lazım. Onlarla birlikte maçlara 12 kişiyle çıkıyoruz” diye konuştu.

“BURSASPOR’DAN AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM”

Transfer döneminde adının bir çok kulüple geçmesini de değerlendiren Öztürk, “Bursaspor’dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Bursaspor’da iki hedefim daha var. Bunları en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyorum. Türkiye Kupası’nda final oynadık ama kupayı alamadık. Avrupa kupalarına kalamadık. Türkiye Kupasını kaldırmak ve Avrupa kupalarında gruplara kalmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA KULÜBÜME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Futboldan kopmayı düşünmediğinin altını çizen Öztürk, “Futboldan sonra teknik direktörlük yapmak istiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra kulübüme hizmet etmek istiyorum. İnşallah bu hedefim gerçekleşir” şeklinde konuştu.

İHA