İki sporcu yaşamını yitirdi !

İki sporcu yaşamını yitirdi !

Adıyaman Belediyespor Hentbol takımının Kayseri'de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan iki sporcu hayatını kaybetti.

Kayseri – Kahramanmaraş karayolu Sarız yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan Adıyaman Belediyespor Hentbol takımındaki ağır yaralı sporcu hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin sayısı ikiye yükseldi. Hentbol takımının ligde oynayacağı liderlik maçı ise ertelendi. Yaşanan üzücü trafik kazası sonrasında takımın ligdeki durumu ile ilgili Türkiye Hentbol Federasyonu’nun değerlendirme yapacağı öğrenildi.

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, ligdeki rakibi Kayseri Hentbol takımı ile karşılaşmak üzere 27 Şubat Cumartesi günü midibüs ile yola çıktı. İ.Ü. yönetimindeki 02 LC 387 plakalı midibüs, Kayseri – Kahramanmaraş karayolu Kayseri sınırlarına girdikten sonra, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, devrildi. Midibüs içinde bulunan 13 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Ebu S.Ü. (21), ambulans helikopter ile hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Durumu ciddi olan 19 yaşındaki sporcu Ahmet Ö. ise, şehir merkezindeki hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Diğer 11 yaralı ise Sarız ve Pınarbaşı ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Ahmet Ö., tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti. Böylelikle trafik kazasında hayatını kaybeden sporcu sayısı ise 2 oldu.