İlhan Cavcav’dan Aziz Yıldırım’a Sert Eleştiri

İlhan Cavcav’dan Aziz Yıldırım’a Sert Eleştiri

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın toplantılara katılmamasını sert bir dille eleştirdi.

- Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın toplantılara katılmamasını sert bir dille eleştirdi.

Bugün İstanbul Shareton Otel’de yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından, Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, açıklamalarda bulundu. Bir daha Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayacağını açıklayan ve bugünkü toplantıya da temsilci göndermeyen Aziz Yıldırım’ı hedef alan Cavcav, "Ateş olsa cürmü kadar yer yakar" dedi.

Kulüplerin hukukçuları ve kulüp başkanlarının da iştirakiyle 55-60 kişilik bu toplantı neticesinde çok iyi kararlar aldıklarını vurgulayan İlhan Cavcav, “Hukukçu arkadaşlarımız, 6 kişilik bir heyet, Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü’nde kanunu çıkartmak için çalışma yapacak. Şartları sporcuların geleceği için olumlu hale getirecekler. Sonra bize geri dönüş yapacaklar ve tekrar masaya yatıracağız" dedi.

2014 yılında E-Bilet uygulamasına geçmeyi planladıklarını belirten Cavcav, “İstanbul'dan 3-4 kulübümüzün ve federasyonun yapacağı müzakerelerde olumsuz ve olumlu yönlerini tartışacaklar. En fazla ayın 15'ine kadar bir toplantı daha gerçekleştirilecek" şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM’A SERT TEPKİ

İlhan Cavcav, toplantıya katılmayacakları yönünde kendilerini bilgilendiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı sert bir dille eleştirdi.

Basın mensuplarının Aziz Yıldırım’ın toplantıya katılmamasıyla ilgili soruları üzerine İlhan Cavcav, yapılan eylemin doğru olmadığını ifade ederek, “Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun toplantıya geldi. Çok önemli işi olduğu için izin alarak ayrıldı. Kulüplerin başında olan insanlar dünyada gelip geçicidir. Kim ne yaparsa, kendine yapar. Bugün ben de burada açıklıyorum. Bugün Fenerbahçe demek, Türkiye'de çok fazla taraftarı olan ve nezih insanların oluşturduğu bir topluluktur. Aziz Yıldırım da cürmü kadar yer yakar. Buraya katılmamakla bir daha Kulüpler Birliği'ne gelmeyeceğim gibi sözlerle, İkinci Başkan’dan duyduğumuz laflarla olmaz. Kim ne yapıyorsa kötülüğü kendine yapar” diye konuştu.

İlhan Cavcav, birlik ve beraberliğin en çok yarar sağlayacağı dönemde Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanlarının yaptığı açıklamalara tüm kamuoyunun güldüğünü iddia ederek, “İlhan Cavcav olarak ben gülüyorum. Bu şekilde hareketlerinden dolayı iki kulübümüzü de ayıplıyorum. Hacıosmanoğlu geldi zamanında. Çok da teşekkür ediyoruz. Kulüpler Birliği başkanı olarak bana yetki verdiğini de söylemek mecburiyetindeyim. Çok önemli bir işi olduğunu da söyleyerek izin alıp gitti" ifadelerini kullandı.

İHA