İnegölspor Genel Kaptanı İsmail Güldüren:

İnegölspor Genel Kaptanı İsmail Güldüren:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 9. hafta maçında geçen hafta sonu konuk ettiği Hatayspor’a yenilerek hem evinde ilk yenilgisini alan, hem de liderlik koltuğundan olan İnegölspor’da gözler Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. Bordo-bayazlılar, Malatya seferind

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 9. hafta maçında geçen hafta sonu konuk ettiği Hatayspor’a yenilerek hem evinde ilk yenilgisini alan, hem de liderlik koltuğundan olan İnegölspor’da gözler Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. Bordo-bayazlılar, Malatya seferinden puanla dönerek evindeki kaybını telafi etmenin planlarını yapıyor.

İkinci sıraya gerileyen İnegölspor, 10. hafta maçında ise grubun yeni lideri Yeni Malatyaspor’a konuk olacak.

Hatayspor maçını geride bırakan İnegölspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Mehmet Bulut’un talebeleri, Yeni Malatyaspor engelini geçerek devrettiği liderlik koltuğuna yeniden sahip olmak istiyor. Hazırlıklarına, maçın provası niteliğindeki çift kale çalışması ile devam edecek olan Bordo-beyazlılar, zorlu deplasmana üç puan parolası ile çıkacak.

Teknik Menajer İsmail Güldüren, “Öncelikle bu hafta oynadığımız ve kendi sahamızda mağlup olduğumuz maçta, statta bizleri destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çünkü uzun zamandan beri kendi sahamızda yenilmemişiz. Bizi kendi odamıza, kendi tesislerimize moralli bir şekilde gönderdiler. Futbolun içinde var olan skoru bildikleri için onlara teşekkür ediyoruz. Malatya herkesin bildiği gibi 2-3 yıldır bu ligde en büyük yatırımları yapan kulüp ve şehir. Bakıldığında lige iyi başlamadı. Tecrübeli oyuncularla beraber skorları almaya başladılar. Bu haftada bizim derbi maçımız. Nasıl Hatayspor gelip bizi kendi sahamızda yendiyse, biz de Malatya’yı Malatya’da yenmeyi düşünüyoruz. Bu doğrultuda da çalışıyoruz. Bu hafta iki tane sakatımız var. Mustafa Vargel ve dün Metin Akan sakatlandı. İki tane oyuncumuzdan yoksun gideceğiz. Ama mevcut kadromuzda da onların yerlerini dolduracak oyuncular var. Biz sezon başında böyle bir kadro yapmıştık. Biz İnegölspor’daki mevcut olan bütün oyunculara çok güveniyoruz” dedi.

İHA