Emenike öyle bir gol kaçırdı ki...

Emenike öyle bir gol kaçırdı ki...
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında West Ham United ile Norwich City karşı karşıya geldi.

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında West Ham United, deplasmanda Norwich City ile karşılaştı. Corrow Road'da oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Norwich 54. dakikada Brady ve 65. dakikada Hoolahan ile 2 farkı yakaladı. West Ham United ise 74. dakikada Payet ve 76. dakikada Nobel ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

West Ham United'ın Fenerbahçe'den kiraladığı Emmanuel Emenike, yedek kulübesinde başladığı maçın 70. dakikasında oyuna dahil oldu ve Nijeryalı oyuncunun ardındna West Ham United 2 gol buldu. Emenike'nin 89. ve 90. dakikalarda yararlanamadığı mutlak iki gol pozisyonu ise West Ham United taraftarlarını çıldırttı.

İşte Emenike'nin 90'da kaçırdığı o pozisyon...
11-050.jpg

Bu sonucun ardından geçtiğimiz hafta Southampton'a 1-0 mağlup olan West Ham United 40 puanla 7. sıraya geriledi. 5 maçtır mağlup olan Norwich City ise puanla tanıştı ve 24 puanla 18. sırada kaldı.

Premier Lig'in 27. haftasında Norwich deplasmanda lider Leicester ile karşılaşacakken, West Ham United ise evinde Sunderland'ı konuk edecek.

Sporx