Premier Lig de koronavirüs nedeniyle ertelendi

Premier Lig de koronavirüs nedeniyle ertelendi
Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs spor organizasyonlarını da engellemeye devam ediyor. Ertelenen birçok lig ve organizasyonun ardından dünyanın önde gelen liglerinden Premier Lig'de de salgın nedeniyle maçların oynanmamasına karar verildi.

Dünya çapında etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle birçok ligde futbola ara verilmişti. İtalya, İspanya, Portekiz, Hollanda, Fransa ve birçok ülke liglerinin ardından İngiltere Premier Lig de ertelenen organizasyonlar arasına eklendi. Premier Lig resmi sayfasından açıklanan duyuruda ligin 4 Nisan'a kadar durdurulduğu açıklandı.

Premier Lig İcra Direktörü Richard Masters yaptığı açıklamada "Her şeyden önce Mikel Arteta ve Callum Hudson-Odoi'nin hızlı iyileşmelerini diliyor ve COVID-19'dan etkilenen diğer herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu eşi benzeri görülmemiş durumda, kulüplerimizle, hükümetimizle, FA ve EFL ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Oyuncuların, personelin ve taraftarların sağlığı ve refahı için herkese güvence verebiliriz." dedi.

Etiketler Premier Lig