Ronaldo'ya 210 milyon euro ve David De Gea

Ronaldo'ya 210 milyon euro ve David De Gea
Güncelleme:

Manchester United Ronaldo’nun yanı sıra golcü Alvaro Morata’yı da kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İspanyol devine, 183 milyon Pound artı David De Gea’nın teklif edileceği öğrenildi.

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, 14.7 milyon Euro vergi kaçırdığı suçlamasıyla hakim karşısına çıkma kararı verilen ve ardından da Real Madrid’den ayrılma kararı alan Cristiano Ronaldo ile Alvaro Morata’yı kadrosuna katmak için her yolu deniyor. Ronaldo’nun kararından dönmeyecek olmasını fırsat bilen Kırmızı Şeytanlar, Zlatan İbrahimovic’in yerini doldurmak için de Morata’ya yoğunlaştı.

Teknik direktör Jose Mourinho’nun iki yıldızı da takımda görmek istediği ve United’ın kurmaylarının, İspanyol devine süper bir teklif yapmaya hazırlandıkları bildirildi. Gazetenin haberine göre İngiliz temsilcisi, Ronaldo ve Morata için kasasından 183 milyon Pound bonservis bedelinin yanı sıra kalecisi David De Gea’yı vermeye hazır.

Perez tutmak istiyor ama...

Bu hafta içinde teklifin, yeniden Los Galacticos’un başkanlık koltuğuna seçilen ve 2021’e kadar görevde kalacak olan Florentino Perez’e sunulması bekleniyor. Perez’in ise özellikle 32 yaşındaki süperstarı Ronaldo’yu takımda tutmak için her yolu denediği ama bunda başarılı olamaması durumunda ise United’dan gelecek paraya ve De Gea’ya ‘Hayır’ diyemeyeceği konuşuluyor. Morata’nın ise daha önce Real Madrid’de birlikte çalıştığı Mourinho ile yeniden çalışmak istediği ifade edildi.