Ryan Giggs karısıyla yasak aşk yaşamıştı! Rhodri Giggs isyan etti

Ryan Giggs karısıyla yasak aşk yaşamıştı! Rhodri Giggs isyan etti
Güncelleme:

Manchester United'ın efsane oyuncusu Ryan Giggs'in karısıyla birlikte olduğu kardeşi Rhodri yıllar sonra yeniden konuştu. Ailesinin kendisiyle konuşmadığını belirten Rhodri, Sanki aldatmayı ben yaptım diyerek isyan etti.

Manchester United’ın efsane oyuncusu Ryan Giggs’in karısıyla birlikte olduğu kardeşi Rhodri, yıllar sonra yaptığı açıklamalarla spor ve magazin gündemine yeniden oturdu.

Rhodri Giggs, 8 yıl boyunca eşi Natasha birlikte olan erkek kardeşi Ryan’ın tüm aileyi paramparça ettiğini söyledi. Bir podcast programına konuk olan Rhodri, yasak aşkın ortaya çıktığı 2011 yılından bu yana abisi Ryan ile konuşmadığını belirtti.

"ANNEM DE ABİMİN TARAFINI TUTUYOR"

Rhodri Giggs, annesinin de abisinin tarafını tuttuğunu ve kendisiyle konuşmadığı söyleyerek, ’35 madalyam yok, Manchester United’da 20 sene oynamadım ve büyük bir eve sahip değilim tabii’ diye annesi Lynne Giggs’e tepki gösterdi.

"AİLEMDEN KİMSE BENİMLE KONUŞMUYOR AMA RYAN'LA KONUŞUYORLAR"

'Sanki aldatmayı ben yaptım' diyen Rhodri, "3 çocuğum var, biri 5 yaşında annemle hiç tanışmadı, biri 13 yaşında 7-8 yıldır annemi görmedi. Onlar ne yaptı? 1,5 km uzakta oturuyorlar. Ailemden kimseyle konuşmuyorum, onlar da benimle konuşmuyor. Ama hepsi Ryan ile konuşuyor, Galler’de yaşayıp Galler maçlarına gidip güzel yemekler yiyor güzel ağırlanıyorlar. Onların sevdiği bu" ifadelerini kullandı.

RYAN GIGGS'İN BEBEĞİNİ ALDIRMIŞTI

Yasak ilişki 2011 yılında Natasha’nın 8 yıl boyunca Ryan Gigs ile birlikte olduğunu basına açıklamasıyla ortaya çıkmıştı. Natasha Giggs, Rhodri ile evlenmeden birkaç hafta önce Ryan’ın bebeğini aldırdığını belirtmişti.

2003 yılında başlayan ilişki 2010 yılında Natasha ile Rhodri’nin ile evlenmesine rağmen devam etti. Bu süreçte Ryan Giggs’in de kendi eşi Stacey Giggs’den iki çocuğu oldu. 2013 yılında boşanan Natasha ve Rhodri’nin de evliliklerinden iki çocukları bulunuyor. Ryan Giggs ise 2017 yılında eşiyle resmen boşandı. (Skor)