Türk teknik adam, Guardiola'nın stajyeri oldu!

Türk teknik adam, Guardiola'nın stajyeri oldu!
Güncelleme:

2011 yılından beri Almanya'da alt lig takımlarında teknik direktörlük yapan Türk teknik adam Kenan Koçak, Premier Lig'de Manchester City'nin idmanlarına katıldı. Pep Guardiola'nın stajerliğini yapan 38 yaşındaki Türk teknik adam, Alman basınına verdiği röportajda o günlerini...

Kenan Koçak, İngiltere'ye gitmesi hakkında ''İlkay Gündoğan, Manchester City - Liverpool maçı için beni davet etmişti. Bitiş düdüğünün ardından Guardiola ile konuşma şansını yakaladım. Manchester'da bana bir hafta iş verebilir misin diye sordum. O da kabul etti. Bir hafta boyunca onun ekibinde yer aldım. Antrenman metodlarını, oyuncularıyla iletişimini çok dikkatlice izledim. Onu izlerken resmen hayran kaldım.'' sözlerini kullandı.

''GUARDIOLA GİBİSİNİ GÖRMEDİM''
Guardiola'yı anlatan Kenan Koçak, ''Guardiola, çok sıcak, çok saygılı bir insan. Size her zaman iyi ve kibar davranıyor. En küçük detayı bile düşünüyor. Kesinlikle işini şansa bırakmıyor. Oyuncularına aklındaki düşünceleri çok iyi aktarıyor. Guardiola gibi bir teknik direktör geçmiş yıllarda görmedim'' dedi.

KENAN KOÇAK EKİM'DEN BERİ BOŞTA
Futbolculuk hayatını 2010 yılında Türkspor Mannheim takımında sonlandıran Kenan Koçak, Almanya'da 4. Lig'de SV Waldhof Mannheim ve 2. Lig'de SV Sandhausen takımlarını çalıştırmıştı. 38 yaşındaki Türk teknik adam, Ekim 2018'den beri boşta.