Uçak kalkmadı transfer suya düştü

Uçak kalkmadı transfer suya düştü
Güncelleme:

Uzun süredir konuşulan ve bir türlü gerçekleşmeyen transfer için çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ara transferin belki de büyük transfer bombalarından biri bu yüzden gerçekleşmedi. Transferin son günü oyuncuyla anlaşma sağlanmasına rağmen uçak kalkış yapamayınca transfer yattı.

Leicester-Remy-Chelsea üçgeninde bir türlü gerçekleşmeyen bu transfer için çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sky Sports'un haberine göre Leicester City, transferin son gününde Chelsea ile Remy'nin sezon sonuna kiralanması yönünde anlaşma sağladı...

Anlaşmanın sağlandığı saatlerde Lyon'da olan Remy'yi İngiltere'ye götürecekuçak, Ada'daki yoğun rüzgar nedeniyle kalkış yapamadı. Bu gelişmenin üzerine Leicester City, oyuncuyu almak için helikopter göndermek istedi ancak yoğun rüzgar buna da olanak vermedi. Fransa'dan İngiltere'ye arabayla geçmek için vakit kalmaması üzerine transfer iptal edildi.

LEICESTER SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN ISRARCI OLUNCA...
Chelsea ile Remy'yi sezon sonuna kadar kiralamak için anlaşma sağlayan Leicester City, 29 yaşındaki Remy'nin sağlık kontrolünden geçirilmesinde ısrarcı oldu. 2010 yılında Nice'den Marsilya'ya transfer olan Remy'nin kalp ritminde anormallik olduğu açıklanmıştı. Liverpool, bu nedenle 2014 yılında oyuncuyu kadrosuna katmaktan vazgeçmişti.

Sporx