Jürgen Klopp Leiva'yı bırakmıyor

Jürgen Klopp Leiva'yı bırakmıyor
Güncelleme:

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Galatasaray ile anılan Lucas Leiva ve kontrat görüşmeleri yaptıkları Emre Can hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Watford'a attığı röveşata golünden sonra tüm Liverpoollular'ın Emre Can'ın kulüpte kalmasını istediğini söyledi.

Liverpool'un Alman menajeri Jürgen Klopp, Watford'a attığı müthiş röveşata golü sonrası Emre Can hakkındaki fikirlerin değiştiğini söyledi.

Liverpool ile 2018 yazında bitecek kontratı için görüştüklerini hatırlatan Klopp, "Öncesinde tereddütler vardı. Röveşata golünden sonra şimdi herkes Emre Can'ın takımda kalmasını istiyor. Emre'yi ne kadar beğendiğim sır değil. O bu kulübü seven, arası herkesle iyi bir oyuncu. Görüşmeler konusunda tamamen olumluyum. Emre iyi bir oyuncu ve onu bu kulüpte tutacağız." dedi.

Emre Can'ın her alanda kendini geliştirdiğini söyleyen Klopp, "En büyük gelişme röveşatalarında tabii. Antrenmanlardan sonra bu tip şeyler üzerinde çalışıyor." ifadelerini kullandı.

KLOPP'TAN LUCAS LEIVA SORUSUNA FLAŞ CEVAP! 

Lucas Leiva'nın önümüzdeki yaz bitecek olan kontratıyla ilgili gelen soruya, "Lucas şu an çok formda ve bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu kulüp, çok çalışan oyuncusuna her zaman hak ettiğini verir." diyerek sözlerini noktaladı.

Lucas Leiva'nın adı son dönemde Türk basınında sık sık Galatasaray ile anılıyordu.