Iniesta: ''Beni de üzdü''

Iniesta: ''Beni de üzdü''

Türk taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan Arda Turan’ı maç bitiminde Barcelona’daki takım arkadaşları teselli etti.

Türk taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan Arda Turan’ı maç bitiminde Barcelona’daki takım arkadaşları teselli etti. Iniesta, Pique, Alba, Busgets ve Iniesta sarılarak Arda’ya destek verdi. Özellikle Iniesta’nın milli oyuncumuz ile bir süre konuşması da gözlerden kaçmadı.

Düzenlediği basın toplantısında Arda Turan’ın taraftarlarca yuhalanmasını değerlendiren Iniesta, “Bu tarz durumlar bir oyuncu için çok zor durumlardır. Kendi taraftarlarınız tarafından ıslıklanmak çok zordur. Beni de üzdü. Arda’nın ülkesini ne kadar sevdiğini, ne kadar kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Kendisine gelecek için başarılar diledim. Turnuvanın devamı için başarı diledim. Arda, benim takım arkadaşım” dedi.

İspanyollar teselli etti

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte İspanya Milli Takımı’nın yıldız futbolcuları Busquets, Fabregas ve Iniesta, Arda Turan’ın yanına giderek, son derece üzgün görünen futbolcuyu teselli etti.