İntihar bombacısında eski oyuncunun kimliği

İntihar bombacısında eski oyuncunun kimliği

Brüksel'de gerçekleştirilen saldırılarla ilgili bilinmeyen bir gerçek gün yüzüne çıktı.

Brüksel metrosundaki intihar saldırısını gerçekleştiren Khalid El Bakraoui'nin, Interli eski bir futbolcunun kimliğini kullandığı ortaya çıktı.

Metroda intihar saldırı gerçekleştiren Khalid El Bakraoui isimli teröristin, farklı bir kimlik kullandığı ve bu kimliğin eski bir Interli futbolcuya ait olduğu belirlendi. 
 
İtalyan Sky televizyonunun ortaya çıkardığına göre Bakraoui, İtalyan ekibine Roberto Mancini döneminde, 2006'da transfer edilen ve üç yıl Mancini'nin yönetiminde Milano ekibinin formasını giyen Ibrahim Maaroufi'nin kimliğini kullanmış. Bakraoui'nin Belçika'da kiraladığı apartman dairesini, Fas asıllı Belçikalı futbolcunun kimliğiyle tuttuğu saptandı. 
 
Profesyonel futbol hayatına Mancini ile 17 yaşında adım atan Bakraoui, Belçika U-21 ve Fas U-23 Milli takımlarının da formasını giydi. Roberto Mancini'nin oyuncu ile ilgili yaptğı değerlendirmede 'İyi bir orta saha oyuncusu' ifadesini kullandığı aktarılırken, 27 yaşındaki futbolcunun aktif futbol hayatını halen sürdürmekte olduğuna dikkat çekildi.