İsabeyli'de Cumhuriyet Rallisi yapıldı

İsabeyli'de Cumhuriyet Rallisi yapıldı

Yarışmanın genel klasmanında Mithat Diker ve Şükrü Kızılkaya ikilisi birinciliği, İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim ile Afşin Baydar ikilisi ikinciliği kazandı

Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli beldesinde, Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından Cumhuriyet Rallisi düzenlendi.

Çobanlar köyü yolunda düzenlenen yarışlara 3'ü kadın olmak üzere 21 yarışçı katıldı. Zorlu etapların geçildiği rallide 21 ekipten sadece 9'u yarışı tamamlayabildi.

Yarışmanın ilk etabında Aslıhan Songül ve Buse Uğraş ikilisi, yarışın hemen başında otomobillerinin alev almasıyla büyük tehlike yaşadı. İkilinin terk ettiği otomobile, Nazilli Orman İşletme Müdürlüğünün arazözleri ile müdahale edildi.

Sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı olarak Nazilli Devlet Hastanesine götürülen Songül ve Uğraş ikilisi, yaşadıkları şokun etkisiyle gözyaşı döktü.

Yarışmanın ilk etabında Kemal Çetinkaya, ikinci etabında İsmail Devecier, üçüncü etabında Yonca Güngör, süper kategoride ise Mithat Diker birinciliği elde etti. Parkurlarda elde edilen sonuçlar ile Cumhuriyet Rallisi genel klasmanda Mithat Diker ve Şükrü Kızılkaya ikilisi birinci oldu.

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim ile Afşin Baydar ikilisinin ikinci sırada tamamladığı genel klasmanda, Kemal Çetinkaya ve Halil Çetinkaya ikilisi üçüncülüğü kazandı.

Dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri, düzenlenen törenle AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Muhabir: Ali Gökmen Şireci
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

AA