Real Madrid Türk yıldızı istiyor!

Real Madrid Türk yıldızı istiyor!
Güncelleme:

İlkay Gündoğan'ın, gelecek sezon Real Madrid takımında forma giyeceği iddia edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarında Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın, gelecek sezon Real Madrid takımında forma giyeceği iddia edildi.

İddianın sahibi İspanyol spor gazetesi Marca bugünkü manşetini ''Gündoğan için bir adım daha'' diye atarak, İspanyol ve Alman kulüpleri arasında sözlü anlaşmaya varıldığını ileri sürdü.

Real Madrid'in bir yıldır Gündoğan'ı izlediği, bu transfere öncelik verdiği ve 30 Haziran 2015 tarihinde Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona erecek 23 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Almanya'dan ayrılma kararı verdiği öne sürüldü.

İspanyol gazetesi, 2011'de Real Madrid'te 1 sezon kaldıktan sonra Liverpool'a kiralanan ve oradan Borussia Dortmund'a dönen Nuri Şahin'in transferinden dolayı Alman takımının, Real Madrid'e 7 milyon euro ödeyeceğini belirterek, Gündoğan'ın transferinde bu konunun da kullanılabileceğini kaydetti.

Marca, ''Nuri'nin küçük erkek kardeşi'' diye tanımladığı İlkay Gündoğan'ın tek sorununun, sırtındaki sakatlık olduğunu ifade etti. Haberde ayrıca, İlkay Gündoğan'ın Real Madrid'e gelmesi halinde Arjantinli futbolcu Angel Di Maria'nın da Borussia Dortmund'a gitmesinin söz konusu olabileceği belirtildi.

Öte yandan İlkay Gündoğan ile İngiltere'den Manchester City ve Manchester United ile İspanya'dan Barcelona kulüplerinin de ilgilendiği iddia edildi.