Kevin-Prince Boateng: Menajerim 'Barcelona'ya gidiyoruz' deyince, Espanyol zannettim

Kevin-Prince Boateng: Menajerim 'Barcelona'ya gidiyoruz' deyince, Espanyol zannettim
Güncelleme:

Serie A ekibi Sassuolo'dan devre arasında Barcelona'ya transfer olan Kevin-Prince Boateng, menajerinden bu haberi aldığında inanmadığını söyledi. Boateng, Bana 'Barcelona'ya gidiyoruz' deyince Espanyol'a transfer olacağımı sandım. Sportif direktör beni arayana kadar bu...

Barcelona'nın geçtiğimiz kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng, transferinin gerçekleşme sürecine dair önemli itiraflarda bulundu.

İtalya Ligi Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyerken Barcelona'dan teklif aldığına inanamadığını söyleyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Menajerim beni aradı ve İnter maçında iyi oynamam gerektiğini çünkü beni o maçta izleyeceklerini söyledi ve maçtan sonra gelip "Barcelona'ya gidiyoruz" dedi. Ben ilk duyduğumda Barcelona şehrinin diğer takımı Espanyol'a transfer olacağımı zannettim. Sonra 'gerçekten Barcelona'ya gidiyoruz' dedi ve o an inanılmazdı. Ben bu transfere sportif direktörün beni aradığı ana kadar inanmadım."

Ganalı futbolcu Boateng, bu sezon Barcelona forması altında 3 maça çıkıp 213 dakika forma giyerken gol ya da asist katkısı yapamadı.