Emre Can: Bir gün Türkiye'ye gidebilirim

Emre Can: Bir gün Türkiye'ye gidebilirim
Güncelleme:

Juventus forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, Türkiye sinyalleri verdi. Türkiye'ye transfer olmak istediğini belirten Emre Can, 'Bir gün İstanbul'da oynadığımın ve yaşadığımın hayalini kuruyorum' ifadelerini kullandı.

Juventus forması giyen Türk asıllı Alman milli oyuncu Emre Can, verdiği röportajda Türkiye'ye geri dönebileceğini de söyledi.

İlerleyen dönemde Türkiye'ye transfer olabileceğini belirten Emre Can, "Türkiye'ye tabii ki gidebilirim. Bir gün, yaşlandığımda Türkiye de kesinlikle benim için bir ihtimal. Bir gün İstanbul'da oynadığımın ve yaşadığımın hayalini kuruyorum. Gerçekten harika bir şehir" ifadelerini kullandı.

JUVENTUS'UN HARİKA STADI ALLIANZ ARENA

"FRANKFURT BENİM ŞEHRİM"

Altyapı eğitimiş aldığı Frankfurt'a da dönebileceğini söyleyen 25 yaşındaki oyuncu, "Frankfurt'a da geri dönebileceğini kaydeden Emre Can, "Asla, asla deme. Frankfurt benim şehrim ve her zaman benim şehrim olarak kalacak. Ailem ve arkadaşlarım orada yaşıyor ve onları sürekli ziyaret ediyorum. Eintracht'ı da yakından takip ediyorum. Bu sezon elde ettikleri başarıya saygı duyuyorum" dedi.

Liverpool'dan bonservis bedeli olmadan Juventus'a transfer olan Emre Can'ın İtalyan ekibiyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

EMRE CAN VE RONALDO'DAN KOPYA GOLLER

Etiketler juventus emre can