Merih Demiral'a Milan'dan 30 milyon euro teklif!

Merih Demiral'a Milan'dan 30 milyon euro teklif!
Güncelleme:

İtalyan basını, Merih Demiral'la ilgili sıcak bir gelişmeye yer verdi. Milan, Juventus forması giyen milli oyuncumuz Merih Demiral için siyah beyazlılarla görüşmelere başladı. Milan'ın Merih için yaptığı ilk resmi 30 milyon euro...

Milli gururumuz Merih Demiral için Avrupa'da transfer çılgınlığı sürüyor. Merih'i sezon başında da isteyen Milan, Juventus'a teklifini iletti.

MERİH DEMİRAL'IN JUVENTUS'LA SERIE A'DAKİ İLK MAÇI

İtalyan La Gazetta dello Sport'un haberine göre Milan, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro ödeyebileceğini bildirdi.

''SADECE MERİH DEMİRAL'I İSTİYORUZ''

Juventus, ilk olarak Milan'a Merih yerine bir başka stoper Daniele Rugani'yi önerse de ''Rugani ile ilgilenmiyoruz, sadece Merih'i istiyoruz'' cevabını aldı.

Devre arası transfer döneminde Franck Kessie ve Ricardo Rodriguez'i satmayı planlayan Milan'ın bu paranın tamamıyla Merih'i kadrosuna katmaya çalışacağı kaydedildi. Milan'ın Merih için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

MANCHESTER UNITED VE ARSENAL TAKİPTE

Juventus'un 40 milyon euro istediği Türk stoper için Premier Lig'in dev takımları Manchester United ve Arsenal'in de ilgisi sürüyor.

Stoper hattında problem yaşayan iki İngiliz ekibinin Ocak ayında tıpkı Milan gibi Juventus'un kapısını çalması bekleniyor.