Tudor şokta! 8 gollü ağır yenilgi

Tudor şokta! 8 gollü ağır yenilgi
Güncelleme:

İtalya Serie A'nın 9. haftasında Igor Tudor'un çalıştırdığı Udinese, Atalanta deplasmanına çıktı. Maç boyu hiçbir varlık gösteremeyen Udinese, Atalanta'ya 7-1 gibi tarihi bir skorla mağlup oldu.

İtalya Serie A'nın 9. haftasında oynanan Atalanta - Udinese maçında flaş bir skor çıktı. Ennio Tardini Stadı'nda oynanan mücadeleyi Atalanta tam 7-1'lik skorla kazandı.

Atalanta'ya galibiyeti getiren goller 21. ve 43. dakikalarda Ilicic, 35, 48 ve 75'te Muriel, 52. dakikada Pasalic ve 83'te Traore'den geldi. Udinese'de tek golü 12. dakikada Okaka kaydederken, 32. dakikada Opoku kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte Atalanta puanını 20 yaptı ve Juventus ile Inter'in arkasında 3. sıraya yerleşti. Igor Tudor'un teknik direktörlüğünü yaptığı Udinese ise son 3 maçta 2. mağlubiyetinin ardından 10 puanını değiştiremedi.

Önümüzdeki hafta Atalanta deplasmanda Napoli'ye konuk olacak, Udinese ise evinde Roma'yı konuk edecek.

NAPOLI'DE ELJIF 11'DE BAŞLADI

Günün bir diğer maçında Napoli deplasmanda Spal ile karşı karşıya geldi. Paolo Mazza Stadı'nda oynanan maç karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

Napoli 9. dakikada golcüsü Milik ile öne geçerken, SPAL'ın cevabı 16. dakikada Kurtic ile geldi. Napoli'de, sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Eljif Elmas ilk 11'de başladığı maçta 54 dakika sahada kaldı.

Bu sonucun ardından Napoli son 3 maçta 2. beraberliğini aldı ve Juventus ile Inter'ın puan kaybı yaşadığı haftayı değerlendiremeyerek puanını 17 yaptı. SPAL ise 9. haftada 2 galibiyet ve 1 bearberlikle 7 puana yükseldi.

Serie A'nın 10. haftasında Napoli evinde Atalanta ile karşılaşacakken, SPAL ise deplasmanda Milan'a konuk olacak.