Nainggolan'dan itiraf: ''Bundan utanmıyorum...''

Nainggolan'dan itiraf: ''Bundan utanmıyorum...''
Güncelleme:

Roma'da forma giyen Radja Nainggolan, sigara içtiğini ve bu durumu gizlemek gibi bir düşüncesinin hiçbir zaman olmadığını söyledi.

Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez tarafından daha önce sigara içtiği için kadro dışı bırakılan Radja Nainggolan, ülkesinin Yunanistan ve Rusya karşılaşmaları aday kadrosuna dahil edildi. Yeniden kadroya dahil edildiği için mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, sigara içme alışkanlığından vazgeçme gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

''Hiç bir zaman bu durumdan dolayı utanç duymadım'' diyen yıldız oyuncu, ''Ve bu durumu gizlemek de izlemedim. İyi bir örnek olmam gerektiğini biliyorum. Çocuklarım var. Ancak ben sadece futbolcuyum. İşimi yapıyorum. Herkes sigara içtiğimi biliyor'' dedi.

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Milli Takım'a davet almamasının kendisini üzdüğünü dile getiren Nainggolan, ''Ben hissettiklerimi açıkça söyleyen bir insanım. Bu yüzden yaşadığım hayal kırıklığını da hiç bir zaman gizlemedim. Teknik direktörün beni çağırmaması için kendi nedenleri olmalı. Ama artık kadrodayım ve oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu.

Fanatik

Etiketler sigara roma Nainggolan