İtalya'dan Almanya itirafı

İtalya'dan Almanya itirafı

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte, İspanya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

EURO 2016 son 16 turunda kupanın favori takımlarından İspanya'yı 2-0 yenen İtalya'da teknik direktör Antonio Conte, maç sonu yaptığı açıklamada, "Takımla gurur duyuyorum" dedi.

İspanya'nın İtalya'ya oranla daha güçlü bir takım olduğunu belirten Conte, "İtalyan futbolunun en iyi dönemleri değil ama biz savaşan iyi bir kadro kurduk. İspanyol futbolu bize göre son yıllarda çok daha gelişmiş ve iyi. Böyle bir takımı yendiğimiz için oyuncularımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Antonio Conte: "Almanya herkesin üstünde en iyi takım"

EURO 2016'da çeyrek finalde karşılaşacakları Almanya hakkında da yorumlarda bulunan İtalyan teknik adam, "Almanya maçı da çok zorlu olacak. O gün olağanüstü değil, süper olağanüstü bir oyun oynamamız gerekecek. Yarından itibaren sadece Almanya maçını düşüneceğiz. Ama şunu söylemek isterim ki, Almanya bana göre herkesin üstünde en iyi takım" diye konuştu.

Leonardo Bonucci: "Çok gururluyum"

Karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçilen İtalyan defans Leonardo Bonucci ise, maç sonu yaptığı açıklamada, "Çok gururluyum. İspanya gibi güçlü bir takıma karşı kazanmak için sahada her şeyi onlardan daha fazla yapmak gerektiğini biliyorduk ve öyle oynadık. Bugün bu maçın zaferini kutlayacağız ama yarından itibaren bizi daha zorlu bir savaş bekliyor. Çeyrek finaldeki rakibimiz Almanya da çok çok iyi bir takım. Şimdi onlara hazırlanma zamanı" şeklinde konuştu.