İzmir'de dostluk kazandı !

İzmir'de dostluk kazandı !
Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 1'inci Lig ekibi Altınordu ile oynadığı özel maçta sahadan 1-1´lik beraberlikle ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile İzmir'de hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe maça  Kameni, Dirar, Yiğithan, Burak, Uygar, Ozan, Josef, Mehmet Ekici, Samed, Mahsun, Ahmethan 11'iyle başladı.  

Altınordu ile Fenerbahçeli oyuncular karşılaşmaya ellerinde, Yunanistan'daki yangın faciasına ithafen "Acınızı Paylaşıyoruz" pankartıyla çıktılar.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta eşitliği Murat Uçar'ın 63. dakikada kendi kalesine attığı gol bozdu. Samed Karakoç'un cezasahası sol içinden kaleye doğru gönderdiği top direkten döndü. Murat Uçar'ın ters vuruşunda top Altınordu ağlarıyla buluştu. 

Fenerbahçe maçında şok sakatlık ! Hastaneye kaldırıldı...Fenerbahçe maçında şok sakatlık ! Hastaneye kaldırıldı...

 

Altınordu, 10 dakika sonra eşitliği sağladı. Altınordu'nun kazandığı serbest vuruş için topun başına Muhammed Mert geçti. Genç oyuncunun cezasahası sol ön çizgisi yakınından kullandığı serbest vuruşta, top sağ direğin yanından ağlarla buluştu ve skora 1-1'lik eşitlik geldi. Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve karşılaşma bu skorla sona erdi. 

Fenerbahçeli taraftarlar maçın son bölümünde "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" ve "Aziz Yıldırım ihraç edilsin" tezahüratları yaptılar.

Seçiniz...