Kayseri Milletvekillerinden Hakeme Tepki

Kayseri Milletvekillerinden Hakeme Tepki

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ile Yaşar Karayel, maçın hakemi İlker Coşkun'u eleştirdi.

- Beşiktaş'ın Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ile Yaşar Karayel, maçın hakemi İlker Coşkun'u eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Geçmiş olsun artık. Bu maç ölçü değil ama kendimizi toparlamamız lazım. Burada bir konun altını çizmek istiyorum. Artık hakemlerin Kayseri'nin üzerinden ellerini çekmesini istiyoruz. Şehir ve milletvekilleri olarak bu işe dur dememiz lazım. İlk gol ofsayttı zaten. Simic'in ayağı kırıldı görmedi bile. Biz bunların artık kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. O açıdan kendilerine dikkat etsinler. Birinci ligde iki takımı var diye bu kadar üzerine gelinmez diye düşünüyorum. Kayserisporumuz'a başarılar diliyorum. Biz bu hakem hatalarının bitmesini istiyoruz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise sert açıklamalarda bulunarak, "Merkez Hakem Komitesi Başkanı olan arkadaş Beşiktaş'ı tutabilir ama Kayseri olarak kendisine buradan sesleniyoruz; Biz torpil falan istemiyoruz ama Kayseri'ye hukuka riayet eden futbolu bilen hakemler göndersinler. Şuanda Kayserispor'un 15 puanı hakemler yüzünden gasp edilmiş durumda. Eğer bu şehri ve Kayserispor'u sahipsiz zannediyorlarsa bunların hesabını onlara hukuk karşısında sormayı biliriz. Buradan ikaz ediyoruz. Hakkımızı yemesinler. Hak yiyenlerden olmasınlar" diye konuştu.

İHA