Kayseri'de Aziz Yıldırım'ın kahkahası dikkat çekti

Kayseri'de Aziz Yıldırım'ın kahkahası dikkat çekti
Güncelleme:

Kayserispor - Fenerbahçe maçında ekranlara kahkaha atarken yakalanan Aziz Yıldırım'ın neşeli hali dikkat çekti.

Süper Lig'in zirvesi için çok önemli olan Fenerbahçe - Kayserispor maçında sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir isim vardı; Aziz Yıldırım! 

Aylardır deplasman maçlarına gitmeyen, kafileyle birlikte dış saha maçlarına gitse de stada gitmeyip mücadeleleri otelde izlemeyi tercih eden Yıldırım Kayseri'de sürpriz yaptı.

Aziz Yıldırım, daha önceden planlanmamasına rağmen zorlu 90 dakikayı Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda izlemeyi tercih etti.

Maç saatinde stada giden Aziz Yıldırım, beraberindeki yöneticilerle birlikte karşılaşmayı çıplak gözle takip etti.

Ali Koç ile giriştiği seçim yarışında zaman zaman gergin tavırlar sergileyen ve sert açıklamalar yapan Yıldırım bu kez çok keyifli göründü.

Öyle ki, Aziz Yıldırım bir ara beINSPORTS ekranına geldiğinde kahkahalar attığı gözlendi.

Yıldırım, tam da 12. dakikada Aatıf'ın skoru 2-0'a getiren golü sonrası ekranlara gelirken, tv karşısındaki izleyiciler başkanın kahkahalarının nedenini merak etti.

Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği için keyiflendiği zannedilirken, kahkahaların nedeninin başka olduğu gözlendi.

Yıldırım'ın, bulunduğu locaya yakın bazı Kayserispor'lu taraftarların sitemlerine gülerek karşılık verdiği ve "Sakin olun" karşılığı verdiği ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın beraberindekilere de gollerde aşırı sevinç göstermemeleri yönünde telkinde bulunduğu ve soğukkanlı bir duruş sergilemeleri yönünde uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Başkanı'nın ayrıca uzun süre sonra oynanan oyundan keyif aldığını ilettiği ve takımının hücum oynamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği bildirildi.

Aziz Yıldırım'ın, şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilmişken deplasmanlarda takıma destek vermeye devam etmesi bekleniyor.

Fanatik